Parasta silmillesi jo vuodesta 1961.

 

OCULUS OPTIIKKA

Parasta silmillesi jo vuodesta 1961

IMG_8180.jpg

ZEISS LINSSIVARASTO - SILMÄLASIT VALMIIKSI JOPA TUNNISSA! 

Meillä on nyt myös oma ZEISS-linssivarasto: Laadukkaat, ohennetut 1-teholinssit parhaimmalla pinnoitteella suoraan hyllystä! (voimakkuusrajat välillä sf +4,0 ja -5,0 cyl max. 1,0) Hiomme kaikki linssit itse liikkeessämme myös vanhoihin kehyksiin, jolloin sinun ei tarvitse olla ilman laseja päivääkään.

Kunnon palvelu
Kutisee, punoittaa, vuotaa...

Tunnistatko kuivien silmien oireita? Jopa yli 40% ihmisistä kärsii silmien kuivuudesta. Aiemmin tämä oli tyypillisesti ikääntyvien vaiva, mutta yleistyy myös lapsilla ja nuorilla. Kuivia silmiä voidaan kuitenkin tutkia ja hoitaa: perusteellinen kuivan silmän Kunnon palvelu -tutkimus nyt Oculuksessa.

Näköasiantuntijat
Hyvä näkö terveissä silmissä

Suomen Näköasiantuntijat on suomalaisten yrittäjien perustama ja omistama maanlaajuinen itsenäisten optikkoliikkeiden verkosto. Oculus on verkoston ylpeä jäsen.

 

Parempi näkö hämärässä, suurempi tarkkuus ja terävämmät kontrastit.

Zeiss i.Profiler

Zeiss i.Profiler laite mittaa silmien yksilölliset parametrit uudella, ainutlaatuisella tarkkuudella. I.scription -tekniikka yhdistettynä saksalaisiin laatulinsseihin mahdollistaa paremman näöntarkkuuden, hämäränäön ja kontrastinäön.

oculusoptiikka-17.jpg

Yksilöllinen valikoima

Valitsemme jokaisen kehyksen hyllyymme itse, valikoiduilta toimittajilta ja Tamperelaisten maun tuntien. Tällä tavalla tuotevalikoima on isojen ketjujen liikkeitä monipuolisempi ja yksilöllisempi. Meiltä löydät myös erikoisempia kokoja ja värejä sekä tuotemerkkejä joita saavat myydä vain muutamat liikkeet Suomessa.

Valikoimaamme kuuluu mm. Andy Wolf, Lindberg, Theo, Savile Row, Tag Heuer, Tavat Airman, Paul & Joe, Nina Mur ja porsche. 

Ja mikäli ei hyllystämme juuri haluamaasi löydy, pystymme usein sen sinulle tilaamaan.

 

Optikon palvelut

Optikko on koulutuksensa myötä paras asiantuntija mitä näkemiseen ja linsseihin tulee. Oculuksen Näköasiantuntijat palvelevat juuri sinua, joka arvostat korkeaa laatua, vahvaa osaamista ja henkilökohtaista palvelua. Huomioimme aina sinut kokonaisuutena, ja palvelemme ja ohjaamme sinua kaikissa hyvään näköön ja silmän terveyteen liittyvissä asioissa. 

paja.jpg

Näköasiantuntijat palveluksessasi

Oculuksessa sinua palvelee aina optometristi jolla on täydennyskoulutuspisteitä keskimääräistä enemmän.

Meidän ammattitaitoomme voit siis huoletta luottaa. 

 

Aurinkolasit

Aurinkolasien tehtävänä on paitsi suojata silmät haitalliselta UV-säteilyltä, häikäistymiseltä ja tuulelta sekä roskilta, mutta ne ovat myös parhaimmillaan hyvännäköinen asuste ja tärkeä osa tyyliä.

 
zeiss-outdoor-lens-solution.jpg