Linssit

Yli 200 miljoonaa ihmistä luottaa silmälaseissaan ZEISSin laatuun. Ja määrä kasvaa joka sekunti kahdella. Silti ihmiset keskittyvät edelleen silmälaseja valitessaan kehyksiin, sillä ne näkyvät. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei linsseillä olisi merkitystä. Päinvastoin. Kun valitset kehyksiisi ZEISSin linssit, saat ohuet, kevyet linssit, joissa on maksimaalinen tarkkuus. Kiikari- ja mikroskooppitekniikastakin tunnettu optiikka todella kirkastaa värit ja vinossakin katsesuunnassa maisema on terävä.

 
zeissvision zeiss iscription drivesafe linssit huippulinssit

Zeiss i.scription-Tekniikka - Yhtä ainutlaatuinen kuin silmäsi

Vain linssit, jotka ovat yhtä ainutlaatuiset kuin silmäsi, voivat antaa sinulle täydellisen näkökyvyn. Siksi Zeiss on kehittänyt i.Scription -tekniikan. ZEISS -linssit ovat parhaimmillaan räätälöitynä, jolloin ne huomioivat kehyksiesi ja kasvonmuotosi ja kun ne tilataan lisäksi i.Scription® -tekniikalla, tuloksena on täysin uudenlainen näönlaatu!

Zeiss i.Profiler laite mittaa silmien yksiölliset parametrit ainutlaatuisella tarkkuudella ja huomioi hienojakoisemmatkin taittovirheet silmiesi optiikassa. I.scription -tekniikka yhdistettynä laatulinsseihin mahdollistaa paremman näöntarkkuuden, hämäränäön ja kontrastinäön.

ZEISS i.Scription® -tekniikan edut:

  • Parempi näönlaatu

  • Parempi tasapaino silmien välillä

  • Parempi kontrastinäkö

  • Parempi värinäkö

  • Parempi näkö haastavissa valaistusolosuhteissa

Ajomatkasta riippumatta turvallisuuden takaa näkökyky

Monet tuntevat olonsa epävarmaksi ja stressaantuneeksi ajaessaan autoa. Etenkin hämärässä, aamunsarastuksessa, pimeällä tai huonossa säässä, kuten sateella ja sumussa. Autolla ajo voi toisinaan olla todellinen haaste, vaikka matka ei olisi pitkä.

Hyvä näkökyky on turvallisuuden kannalta aivan ratkaisevan tärkeää. ZEISS DriveSafe -monikäyttölinssit on kehitetty erityisesti autoiluun. Linssit on suunniteltu erityisesti täyttämään näkemisen tarpeen henkilöillä, jotka haluavat ajaa turvallisemmin ja mukavammin tavallisilla silmälaseillaan.

ZEISS DriveSafe -linssejä on saatavana sekä yksi- että monitehoina. Nyt esittelemme ZEISS DriveSafe Lenses Individual -linssit. Yksilöllinen versio erikoisvaatimuksiin. Mitä enemmän yksilöllisiä mittoja on käytetttävissä, sitä paremmat laseista saadaan.

Zeiss drivesafe lenses linssit silmälasilinssit oculus optiikka
linssivarasto varastolinssi nopea toimitus, silmälasit tunnissa oculus optiikka zeiss linssit

Zeiss linssivarasto - Silmälasit valmiiksi jopa tunnissa! 

Meillä on nyt myös oma ZEISS-linssivarasto: Laadukkaat, ohennetut 1-teholinssit parhaimmalla pinnoitteella suoraan hyllystä! (voimakkuusrajat sf +-4,0 cyl max. 1,0) Hiomme kaikki linssit itse liikkeessämme myös vanhoihin kehyksiin, jolloin sinun ei tarvitse olla ilman laseja päivääkään.