Parasta silmillesi jo vuodesta 1961.
 
 

 

Tuotteet

IMG_9019 kopio.jpg

Laadukkaat tuotteet hyvän näkemisen perustana

Oculuksessa panostamme kaikissa tarjoamissamme tuotteissa laatuun, ja räätälöimme ne juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Valitsemme jokaisen kehyksen hyllyymme itse valikoiduilta toimittajilta Tamperelaisten maun tuntien, jolloin tuotevalikoima on isojen ketjujen liikkeitä monipuolisempi ja yksilöllisempi. Meiltä löydät myös erikoisempia kokoja, värejä ja tuotemerkkejä, joita saavat myydä vain muutamat liikkeet Suomessa. Ja mikäli ei hyllystämme juuri haluamaasi löydy, pystymme usein sen sinulle tilaamaan.

Parhaista materiaaleista valmistettuun, hyvin suunniteltuun ja huolellisesti viimeisteltyyn kehykseen asennetut nykyaikaiset linssit ovat miellyttävät käyttää - joka päivä. Lisäksi käytämme luotettavia toimittajia, joiden tuotanto on valvottua, turvallista ja vastuullista. Useimmat kehyksistämme esimerkiksi tehdään käsin Euroopassa. Laadukas tuote voidaan myös korjata.

optikko työpaja käsityö linssiohiomo hionta linssit

Oma työpaja

Meillä on Oculuksessa oma työpaja liikkeen takaosassa, jossa tuotteet valmistetaan käsityönä jokaiselle asiakkaalle. Hiomme jokaisen linssin pyöreästä raakalinssistä itse jokaiseen kehykseen, ja meiltä löytyy käsityötaitoa myös suorittaa vaativampia korjauksia. Hyvä ohje onkin, että ethän sotke liimaa edes ensiavuksi; lähes mikä tahansa rikkoutuminen on meidän käsissämme korjattavissa! Ruuveja, muttereita, saranoita ja harvinaisempiakin varaosia löytyy meiltä, jos jostain!

Meillä on myös oma linssivarasto, josta saat silmälasit varastovoimakkuuksin parhaimmillaan tunnissa!

Oma paja on tänä päivänä harvinaisuus ja takaa korkean laadun, yksilöllisyyden sekä todella nopeat toimitusajat. Voimme hioa uudet linssit myös vanhaan kehykseen, etkä joudu olemaan ilman laseja päivääkään. Vanhat linssit voidaan hyödyntää tarvittaessa myös uuteen kehykseen, jos kehys on tullut jo tiensä päähän ja korjaus ei onnistu.

Mahdolliset reklamaatiot ja takuuasiat hoituvat tarvittaessa nopeasti, koska asiat käsitellään liikkeessä paikallisesti.

oculus optiikka theo eyewear kehykset silmälasit design lasit kehykset silmälasikehykset optikko optometristi

Kehykset

Silmälasit eivät ole enää pelkästään näköä korjaava apuväline, vaan usein myös muodikas asuste jolla omaa persoonaa voi helposti korostaa ja viimeistellä tyylinsä. On tärkeää, että kehykset yhdistävät nämä kaksi asiaa. Seuraamme aktiivisesti paitsi alan teknistä kehitystä myös viimeisimpiä trendejä, ja osaamme valita sekä persoonaasi että linssiratkaisuun parhaiten sopivat kehysvaihtoehdot laajasta mallistostamme.

Me haluamme, että näet hyvin, mutta myös näytät hyvältä.

Zeiss linssit silmälasilinssi laatulinssit optikko zeissvision zeisslenses

Linssit

Linsseissä todella on suuriakin eroja toimivuuden kannalta. Koska jokaisen silmät ovat erilaiset, toimivat parhaiten juuri sinulle räätälöidyt linssit. Mitä halvempi linssi, sen enemmän joutuu yksilöidystä mitoituksesta tinkimään. Erityisesti suurissa voimakkuuksissa ja monitehoratkaisuissa laatuerot huomaa usein selkeästi. Linssit pystytään myös hiomaan, sävyttämään ja pinnoittamaan eri tavoin käyttötarkoituksen mukaan.

Haluamme tarjota juuri sinun silmillesi sopivimmat linssiratkaisut

Käytämme maailman johtavien linssitehtaiden tuotteita, pääasiassa saksalaista Zeiss:ia.

 

Linssit

Yli 200 miljoonaa ihmistä luottaa silmälaseissaan ZEISSin laatuun. Ja määrä kasvaa joka sekunti kahdella. Silti ihmiset keskittyvät edelleen silmälaseja valitessaan kehyksiin, sillä ne näkyvät. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei linsseillä olisi merkitystä. Päinvastoin. Kun valitset kehyksiisi ZEISSin linssit, saat ohuet, kevyet linssit, joissa on maksimaalinen tarkkuus. Kiikari- ja mikroskooppitekniikastakin tunnettu optiikka todella kirkastaa värit ja vinossakin katsesuunnassa maisema on terävä.

 
zeissvision zeiss iscription drivesafe linssit huippulinssit

Zeiss i.scription-Tekniikka - Yhtä ainutlaatuinen kuin silmäsi

Vain linssit, jotka ovat yhtä ainutlaatuiset kuin silmäsi, voivat antaa sinulle täydellisen näkökyvyn. Siksi Zeiss on kehittänyt i.Scription -tekniikan. ZEISS -linssit ovat parhaimmillaan räätälöitynä, jolloin ne huomioivat kehyksiesi ja kasvonmuotosi ja kun ne tilataan lisäksi i.Scription® -tekniikalla, tuloksena on täysin uudenlainen näönlaatu!

Zeiss i.Profiler laite mittaa silmien yksiölliset parametrit ainutlaatuisella tarkkuudella ja huomioi hienojakoisemmatkin taittovirheet silmiesi optiikassa. I.scription -tekniikka yhdistettynä laatulinsseihin mahdollistaa paremman näöntarkkuuden, hämäränäön ja kontrastinäön.

ZEISS i.Scription® -tekniikan edut:

  • Parempi näönlaatu

  • Parempi tasapaino silmien välillä

  • Parempi kontrastinäkö

  • Parempi värinäkö

  • Parempi näkö haastavissa valaistusolosuhteissa

Ajomatkasta riippumatta turvallisuuden takaa näkökyky

Monet tuntevat olonsa epävarmaksi ja stressaantuneeksi ajaessaan autoa. Etenkin hämärässä, aamunsarastuksessa, pimeällä tai huonossa säässä, kuten sateella ja sumussa. Autolla ajo voi toisinaan olla todellinen haaste, vaikka matka ei olisi pitkä.

Hyvä näkökyky on turvallisuuden kannalta aivan ratkaisevan tärkeää. ZEISS DriveSafe -monikäyttölinssit on kehitetty erityisesti autoiluun. Linssit on suunniteltu erityisesti täyttämään näkemisen tarpeen henkilöillä, jotka haluavat ajaa turvallisemmin ja mukavammin tavallisilla silmälaseillaan.

ZEISS DriveSafe -linssejä on saatavana sekä yksi- että monitehoina. Nyt esittelemme ZEISS DriveSafe Lenses Individual -linssit. Yksilöllinen versio erikoisvaatimuksiin. Mitä enemmän yksilöllisiä mittoja on käytetttävissä, sitä paremmat laseista saadaan.

Zeiss drivesafe lenses linssit silmälasilinssit oculus optiikka
linssivarasto varastolinssi nopea toimitus, silmälasit tunnissa oculus optiikka zeiss linssit

Zeiss linssivarasto - Silmälasit valmiiksi jopa tunnissa! 

Meillä on nyt myös oma ZEISS-linssivarasto: Laadukkaat, ohennetut 1-teholinssit parhaimmalla pinnoitteella suoraan hyllystä! (voimakkuusrajat sf +-4,0 cyl max. 1,0) Hiomme kaikki linssit itse liikkeessämme myös vanhoihin kehyksiin, jolloin sinun ei tarvitse olla ilman laseja päivääkään.

Aurinkolasit

Aurinkolasien tehtävänä on paitsi suojata silmät haitalliselta UV-säteilyltä, häikäistymiseltä ja tuulelta sekä roskilta, mutta ne ovat myös parhaimmillaan hyvännäköinen asuste ja tärkeä osa tyyliä. Kuten silmälasikehyksillä, aurinkolaseillakin voit halutessasi korostaa tyyliäsi ja persoonaasi.  

Parhaan hyödyn aurinkolaseista saat kun valitset ne käyttötarkoituksen mukaan:

Kaupunkikäyttöön, vesille, autoiluun, urheiluun tai keväthangille sopivat erilaiset aurinkolasit. Esimerkiksi moneen urheilulajiin on saatavilla siihen parhaiten sopivat linssivärit. Kuten silmälaseissakin, myös aurinkolaseissa linssien laaduissa on eroja, ja laadukkaampia aurinkolaseja voidaan myös korjata. Kokeile, niin huomaat eron. Suurimman osan aurinkolaseista saa myös tehtyä omilla voimakkuuksilla mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Meiltä löydät mm. laajan valikoiman tyylikkäitä Paul & Joe -aurinkolaseja, jotka soveltuvat erinomaisesti linssitettäviksi.  Äläkä unohda, että myös lapsien herkät silmät on tärkeä suojata.